En vanlig måte å steke koteletter på er å langtidssteke dem i fløtesaus i ovnen. Da blir de billige kotelettene møre og gode, og smaker som langt mer eksklusiv mat.
Men siden jeg er inne i en tung italiensk periode på kjøkkenet, måtte jeg selvsagt sjekke om dette funket like bra med min nyoppdagede favoritt-tomatsaus. Oh yes. Det gjorde det. Sammen med litt asparges og lune urtepoteter ble dette en fantastisk god middag. Jeg anbefaler denne det varmeste! Lag! Lag! Og spis!
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord:
Altså. Sausen må putre 1 time. Den kan det være lurt å lage i forveien – enten fryse ned – eller lage kvelden før. Når du skal steke kotelettene i ovnen, kan du velge to forskjellige måter. Alternativ 1 er å langtidssteke i 2-3 timer (jeg hadde mine i 2 1/2 time + +) på 125 grader. Har du ikke så god tid, er alternativ 2 å steke dem på 180 grader i en time.
Dette trenger du
ca 1 kg nakkekoteletter
1 porsjon tomatsaus a la Rachael
poteter eller ris – for eksempel disse digge urtepotetene
noen grønnsaker – f.eks. asparges, gjerne med et dryss parmesan
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 125 grader (eller 180 grader). Legg kotelettene i en ildfast form.
Dekk med tomatsaus. Stek i 2 1/2-3 timer på 125 grader, eller i 1 time på 180 grader. Midt i ovnen.
Ferdig! Har du basilikum, kan du gjerne velsigne sausen med litt av den.
Med urtepoeter og asparges som har fått seg en kjapp runde i stekepanne blir dette sååå god søndagsmiddag, eller en-hvilken-som-helst-dag-middag, at det nesten ikke er sant.
#tomatsaus #nakkekoteletter #urtepoteter #asparges #italiensk #søndagsmiddag #oppskrift #mat #middag
Dette så veldig godt ut!
Legg meg gjerne til som venn, fikk det ikke til selv her inne!
Viagra 100mg 12 St [url=http://demalan.com]generic viagra[/url] Viagra Generique Quand Farmaco Cialis Tadalafil Propecia No Funciona