Myk jordbærkrem med havreflarn

Mens vi venter på at de norske jordbærene kommer i butikken, kan du kan du for eksempel lage denne desserten med utenlandske bær. 

Den vil antagelig få deg helt til topps i dessertens X-Faktor. Dette er rett og slett himmelsk godt!

Enkelt er det også: Moste jordbær blandes med pisket krem, sitronsaft, melis og litt smak av vanilje.

Siden jordbærene skal blandes med mye annet godt, er ikke de vanvittig gode norske bærene nødvendige for å få den gode smaken. De er egentlig best bare med fløte på...:)



Fra kjøkkenbenk til middagsbord 1 time og 10 minutter. Det tar 10-15 minutter å lage dette, men kremen bør stå en time eller flere i kjøleskap før den spises.

Nok til 6-8 stk

 

Dette trenger du

1 kurv jordbær
1 kartong kremfløte (3 dl)
2 dl melis
saften av 1 sitron
1 ts vaniljesukker
havreflarn

 

Slik gjør du



Finn frem det du trenger.

Rens en kurv med jordbær, del dem gjerne i to.

Mos jordbærene med en potetstamper.

Bland inn melis, vaniljesukker og saften fra 1 sitron.

Stivpisk fløten.

Vend jordbærblandingen inn i kremfløten.

La stå tildekket i kjøleskap i minst en time.

Knus havreflarn og ha over kremen. 

Da er det bare å glede seg!

 

#jordbærkrem #jordbær #dessert #havreflarn #oppskrift #jordbærdessert #sommermat #mykjordbærkrem 

 

 

Print

Én kommentar
  • 12.06.2015 kl.11:54

    Dette må prøves!

    Hadde blitt veldig glad om du tok en titt innom min blogg. Ha en fin dag :)