Appelsinsaus

Denne appelsinsausen er ypperlig som tilbehør til lyst kjøtt, lam eller fisk. Den smaker veldig friskt og syrlig. Den er i tillegg utrolig enkel å lage, alt skal bare fosskoke en halvtime før du serverer maten.

Glutenfri er den også!

Dette trenger du

8 sjalottløk (eller delikatesseløk), finhakket
6 dl ren appelsinjuice uten tilsetningsstoffer eller fruktkjøtt
1 ss sukker
1 ss balsamicoeddik
2 ts smør

Slik gjør du

Finhakk løken.

Ha løk, juice, sukker og balsamicoeddik i en kjele.

La det fosskoke i 1/2 time.

Rør inn smøret før servering

Sausen er klar.

 

#saus #appelsinsaus #appelsin #sitrussaus #tilbehør

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top