Svinebiff med ost og skinke

Jeg er tilhenger av fyll. Da tenker jeg på fyll som mat som gjemmer seg litt. Overraskelsene inne i en konfekt. Eller syltetøyet inne i en berlinerbolle. Pizzafyll rullet inn i deigen rundt kanten, eller som her - litt god skinke og ost i en slags biffsandwich.    

Dette er en  superenkel og god måte å piffe opp noe hverdagslig svinekjøtt på. Skjær kjøttet nesten igjennom, brett det ut som en sommerfugl, og legg noe god ost og skinke i midten før det får seg en runde i stekepanna.



Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 5 minutter + tiden det tar å steke kjøttet.

Dette trenger du

Skinkebiff, flatbiff av svin eller annet svinekjøtt som er uten bein og noen cm tykt.
Noen skiver med din favorittskinke (jeg bruker spekeskinke) 
Noen skiver med din favorittost (jeg bruker vellagret Jarlsberg)

Slik gjør du



Få tak i noe egnet svinekjøtt.



Bruken en god kniv, og skjær kjøttet åpent som et pitabrød.

Brett fra hverandre. Og legg på litt ost og skinke.

Brett topplokket over igjen.

Stek kjøttet, avhengig av type kjøtt du bruker. Matprat har en enkel og god stekeoversikt. 



Dette liker jeg.:) En veldig enkel måte å heve måltidet opp noen hakk på! 

Server med det du liker best, eller det du har i skapet som må brukes opp.
 

#svin #skinkebiff #svinebiffmedostogskinke #ostogskinke #svinekjøtt  
 

Ingen kommentarer