hits

Enkel mat til 17.mai-bordet

Ute i siste liten?

Her får du noen gode tips til frokost, brønsj, lunsj eller når som helst i løpet av dagen egentlig.

Potetsalat er aldri feil. Her er min favoritt, en kremet variant med vårløk. Jeg har også tre andre typer potetsalat på bloggen.



Eggerøre? Lag min mormors. Den er garantert en suksess.



Og her får du forslag til Enkel Tapas som krever minimalt med arbeid.



Lun Brie med honning og nøtter er sååå godt - og veldig lettvint.



Noe søtt til slutt? Lag trifle med fine maifarger, dropp krokan hvis du ikke har tid. Du kan også lage en frokostversjon med Gresk yoghurt naturelle og litt honning. 



Gratulerer med dagen!

 

#17maibord

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Du finner matboka jeg har laget sammen med Ida M Haugen - En bit av Sørlandet - på Haugenbok.no. Og i alle landets bokhandlere

Du finner også Siris matapp i Google Play



Følg @sirfoss på instagram




Følg @sirfos på twitter