hits

Lettvinte retter til avslutningen

Til uka bikker vi juni, og den ene av to høysesonger for avslutninger. Avslutning på skole, i barnehage og sommerfester på jobb. Avslutninger på turn, fotball og musikkskole. Det er ulike tradisjoner ute og går, men et fellestrekk går ofte igjen: Ta med deg en rett/kake/salat.

Jeg har en egen kategori på bloggen som heter turmat/avslutninger - her finner du kanskje noe du kan bruke? 

Og husk at på Siris Matapp finner du en egen kategori med 20-minutters hverdagsmiddager som er som skapt for travel junidager!  

Noen forslag:

Tre ulike potetsalater - Klassisk, fransk eller med yoghurt, mynte og bacon Gele i kopp er glutenfritt, genialt og populært. Lag i plastglass og ta med de en vaniljesaus  under armen.Samme med pastakopper - lag en enkel pastasalat  i porsjonsglass.Matmuffins er både sunt og enkelt å lageJeg har mange gode salater på bloggen - blant annet disse 5 supre salatene. Men en schlager på denne årstiden er definitivt salat med brokkoli og bacon. Særlig hvis det skal grilles.Under dessert  og søtt på bloggen finner du også etterhvert ganske mange ulike kaker, som den populære saftige sjokoladekaka i langpanne. Men denne enkle sommerkaka med bringebær og pistasj er også en favoritt her:


 

Uansett hva du lander på - husk å trekke pusten mellom slagene - snart er det sommerferie! 
 

 

 

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Du finner matboka jeg har laget sammen med Ida M Haugen - En bit av Sørlandet - på Haugenbok.no. Og i alle landets bokhandlere

Du finner også Siris matapp i Google PlayFølg @sirfoss på instagram
Følg @sirfos på twitter