Vi er et is-hus. Vi elsker is alle sammen, og i sommer har det gått med noen bokser vaniljeis. Gjerne med friske bær til, som jordbær og bringebær. Jeg er også glad i å lage varm bringebærsaus til is, det løfter desserten et par hakk, synes jeg.
Men etter ferien har vi kuttet kraftig ned på isinntaket – for altså – veldig sunt er det jo ikke. Sånn er det bare.
Men nå spørs det da. Om vi ikke kan øke på litt igjen. Jeg har nemlig testet ut nicecream, og det med stor suksess!
Nicecream handler egentlig bare om å kjøre frossen banan i blender sammen med en annen smak. Frossen banan gir nemlig en fin og kremet konsistens som ligner veldig på vanlig fløteis.
Jeg er veldig glad i mango, og kombinasjonen banan, mango med litt melk var helt perfekt!
Jeg toppet med litt hakkede nøtter og granateple, men ser for meg mye som kan funke bra av både bær, mørk sjokolade og andre deilige saker.
Denne anbefaler jeg uansett på det absolutt varmeste!
Nok til 2
Fra kjøkkenbenk til dessertmunn, 10 minutter. (Når frukten er frossen)
Dette trenger du
2 frosne bananer i skiver
1 frossen mango i skiver
1 ss melk, eller mer
Slik gjør du
Skjær frukten i skiver og frys ned over natta før du skal bruke den. Den kan ikke bare være en time eller to i fryseren, den må bære gjennomfrossen.
Kjør alt sammen i blender eller foodprosessor.
Spe på med litt mer melk hvis nødvendig.
Og det var det!
Du kan luxe den opp med bær, nøtter eller sjokolade – eller du kan spise den akkurat som den er.
#is #nicecream #mango #banan #dessert
Må prøves takk for tips.
Tar du turen innom meg og leser siste innlegg Den Mørke Siden .
Ett innlegg med viktig budskap
Ha en flott dag
Fra Sissel
kan man tilsette kakaopulver eller smeltet sjokolade sånn som det blir sjokolademousse med mango og banan isåfall hvor masse?
Anonym: det hørtes deilig ut! Jeg vill kanskje prøvd meg med en halv spiseskje per porsjon først?
Buy Amoxicillin No Prescription Canada Propecia Funziona [url=http://tadalaf.com]buy generic cialis online[/url] Tegretol Order Wellbutrin Without Prescription