hits

Hummercocktail

Høst er skalldyr. Når det kommer til skalldyr er jeg vilt begeistret for gode, ferske reker -  og kunne egentlig klart meg med det. Men så var det denne hummeren, da. Den er jo rett og slett fantastisk god. Men grisedyr!

Så da er det fint å kunne bruke f.eks. en hummer til forrett til flere, så trenger du ikke så mye. Og blir det for vanskelig å få tak i - eller for dyrt - så kan du bytte den ut med reker.

Uansett om du lander på hummer eller reker - eller en blanding - denne smaker digg!

       

Nok til 4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 10-15 minutter.

Dette trenger du

1 stor hummer
1/2 mango
1/2 avokado
1 lime
noe isbergsalat
dill
8 ss yoghurt naturelle
1 ss lettrømme
4 dråper tabasco

Slik gjør du det

Rens hummeren. Kutt mango og avokado i smått og bland med limejuice og litt revet limeskall. Bland yoghurt, rømme og tabasco til en dressing.  

Legg isbergsalat i bunnen av skålene.

Ha i hummerkjøtt. 

Ha på dressingen. Spar litt til toppen.

 

Så har du på mango/avokado/lime-blandingen, før du topper med resten av dressingen og litt dill.

NAM!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Du finner matboka jeg har laget sammen med Ida M Haugen - En bit av Sørlandet - på Haugenbok.no. Og i alle landets bokhandlere

Du finner også Siris matapp i Google Play



Følg @sirfoss på instagram




Følg @sirfos på twitter