hits

Krydret edamamebønner

Noen ganger er det greit å bare smelle i sammen noe ris og kjøtt. Lete litt i fryseren, og bruke opp noe av det man har liggende.

Men et hvert måltid bør også inneholde noe grønt. Da er disse soyabønnene helt glimrende!

Med en pose frosne edamamebønner (soyabønner) på lur er veien kort til et supersunt og veldig godt tilbehør, rett og slett.

  

Nok som tilbehør til 4-6 personer

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 5 minutter (hvis bønnene er tinte)

Dette trenger du

en pose (400 gram) edamamebønner
2 stilker vårløk, hvis du har
2 ss  olivenolje
1 ts oregano
1/2 ts chilipulver eller flakes
1/2 ts spisskummin
1/2 ts salt
1/2 ts  pepper

Slik gjør du

Sett stekepanna på middels varme.

Ha tinte bønner i en bolle.

 

Kutt vårløk i mindre biter og ha sammen med bønnene.

Krydre bønnene og bland godt. Husk litt salt og pepper også.

Surr i olje i stekepanne i 3-4 minutter til alt er gjennomvarmt.

Server!  

2 kommentarer

mmm, så godt og så enkelt. Dette må jeg teste ut:-)

Anonym: veldig godt tilbehør!:)

Skriv en ny kommentar

Du finner matboka jeg har laget sammen med Ida M Haugen - En bit av Sørlandet - på Haugenbok.no. Og i alle landets bokhandlere

Du finner også Siris matapp i Google Play



Følg @sirfoss på instagram




Følg @sirfos på twitter