hits

Påskedigg

Nå er det straks ferie for de fleste, og her kommer det noen tips fra bloggen til gode ting å lage i påskeferien.

(Skal du ikke ha noe særlig ferie? Husk at min matapp har åpnet 24/7:))

 

FROKOST

Disse frokostmuffinsene med egg & bacon er rett og slett uimotståelige! Kjempepopulære, og veldig lette å lage. 

Ikke så fristet til å starte dagen med bacon? Da anbefaler jeg mormors eggerøre. Påskegul, fyldig og silkemyk. 

LUNSJ

Disse lefserullene med pesto, skinke og oregano kan serveres til lunsj, forrett eller de kan bli med i sekken. Mine favoritt-lefser!

TURMAT

Denne enkle pølselapskausen smaker ekstra godt i termos, og er et familievennlig valg på tur! 

MIDDAG

Denne retten kalles bacalam. Den kan du lage med påskens lam, og det er en bacalao-inspirert sak med løk, tomat  og olivenolje. Deilig!

NOE SØTT

Denne kaka er like grei å lage på hytta som hjemme. Myk - litt marsipanaktig nesten - med bringebær og pistasjnøtter. Nam!

SNACKS

Jeg har forelsket meg i hummus. En lettvint og god dip laget av kikerter, hvitløk, olivenolje og sitron. Nydelig å bruke sammen med kjeks eller f.eks. pitabrød.

GOD PÅSKE!

  

 

2 kommentarer

Takk for tips :D God påske!

Lisabeth: God påske!:)

Skriv en ny kommentar

Du finner matboka jeg har laget sammen med Ida M Haugen - En bit av Sørlandet - på Haugenbok.no. Og i alle landets bokhandlere

Du finner også Siris matapp i Google Play



Følg @sirfoss på instagram




Følg @sirfos på twitter