Maisdip med kikerter

Denne dippen dukket opp i mitt favorittmatblad - Mat fra Norge. Den er fyldig og smaksrik, og kikertene balanserer perfekt ut den litt søte maisen. Med et lite chili-sting og litt syrlighet fra limen blir det en nydelig dip!  

Den passer f.eks. kjempegodt til kylling, særlig til denne cornflakespanerte varianten.

Ved siden av kan du f.eks lage en enkel pastasalat med kort pasta, grønn salat, litt mais, soltørket tomat og fetaost.

Husk også å bruke min matapp som hjelp i hverdagen - når du klør deg i hodet og ikke vet hva dere skal ha til middag!

 

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 5 minutter

Dette trenger du

1 liten boks mais
1 boks kikerter, 300-400 gram
75 gram kremost, f.eks. philapdelphiaost
salt
chilipulver
lime

Slik gjør du  

Hell av vannet på mais og kikerter, skyll gjerne, og ha dem i en stavmikser.

Ha i kremost og litt krydder, kanskje 1/2 ts av hvert. 

Her med en deilig pastasalat til!

Ingen kommentarer