hits

Hipp hipp hurra - de beste kakene og dessertene

Nå er det rett før hele Norge er i festmodus. Jeg er veldig glad i 17.maitradisjonene våre, de passer fint til den norske folkesjela. Vi gjør det enkelt her på bjerget - det går i is, brus, pølse og selvsagt kake. Det liker jeg!

Her får du mine dessertfavoritter til den store dagen, med alternativer for både den som liker å bake litt, og den som helst bare vil gjøre det enklest mulig. Det viktigste er uansett å ha en hyggelig dag sammen med resten av Norge. Så hvor enn du bor i vårt lille land - ha en kjempefin feiring!

 

Denne overdådige suksessterten med hvit sjokoladekrem er heeeelt fantastisk god. For hva er bedre enn suksessterte? Mer suksessterte vel!

Mai-suksess - Suksessterte i langpanne 

Kokosbollekaka er den mest likte og mest delte av alle innlegg på bloggen min. For hvem kan motstå en gigantisk kokosbolle? 

Kokosbollekake - Ingen over, ingen ved siden av.

Gjør det lettvint - det smaker nydelig!  

Mai-trifle - enkelt og raskt med jordbær, krem, krokan og blåbær.Eller hva med noen 17.mai spyd med jordbær, blåbær, marshmallows og biter av brownies. Barnevennlig og lettvint!Hipp hipp hurra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Du finner matboka jeg har laget sammen med Ida M Haugen - En bit av Sørlandet - på Haugenbok.no. Og i alle landets bokhandlere

Du finner også Siris matapp i Google PlayFølg @sirfoss på instagram
Følg @sirfos på twitter