Syltet rabarbra er latterlig enkelt å lage, og er et glimrende tilbehør for de som liker en syrlig smak ved siden av kjøttet. Men den bør stå i to dager etter at du har laget den – før du skal meske deg med noen deilige biter.
Har du ikke tid til å la den stå i to dager? Prøv syltet rødløk, den trenger bare et par timer.
Dette trenger du
500 gram renset rabarbra (dra av det meste av skallet, og kutt av endene)
1 1/2 dl eplecidereddik
1 1/2 dl sukker
3 dl vann
2 ts salt
krydder som: stjerneanis, hel pepper, ingefær – noe av dette – eller alt.
Slik gjør du
Kutt rabarbra i lengder som passer glasset du skal ha dem i.
Kok opp vann, eddik og sukker pluss salt.
Når saltet og sukkeret er oppløst i den varme væsken, heller du det over rabarbraen. Jeg hadde i en stjerneanis og noen pepperkorn. Men tipper noen tynne skiver med ingefær er godt, det bruker jeg i syltet rødløk.
La stå i to dager, og server i mindre biter sammen med kjøtt.
La stå i 2 dager… kan den stå lenger
Anonym: Ja, det kan den. Men den er ikke så god før det har gått to dager.:)
Buy Roche Doxycycline Online Uk Diferencias Entre Viagra Y Cialis Clomid Apres Ovulation [url=http://ciali20mg.com]canadian pharmacy cialis[/url] Avis Sur Le Cialis 5 Mg Kamagra In Linea Orleans Bentyl 20mg Diciclomina