Tilbehør

Tranebærsaus

Tranebærsaus

Torsdag 23.november er det Thanksgiving i USA - og da vil det være feiring i mange amerikanske hjem med kal...
Coleslaw

Coleslaw

Noen ganger er ei pølse i brød redningen når tiden er knapp eller fasilitetene dårlige. Og noen ganger er&n...
Portvinssaus

Portvinssaus

Denne sausen passer utrolig godt til f.eks. julemiddagen. Både til ribbe og kalkun. Det er himla mye fløte ...
Appelsinsaus

Appelsinsaus

Denne appelsinsausen er ypperlig som tilbehør til lyst kjøtt eller fisk. Den smaker veldig friskt og syrlig...
Røsti

Røsti

I Norge har vi spiste poteter gjennom fryktelig mange år. Og selv om trender i matveien har prøvd å sk...
Maispesto

Maispesto

For meg er det lykke å ha et glass grønn pesto i kjøleskapet. Godt er det til mye forskjellig, men nesten b...
Jordbærsalsa

Jordbærsalsa

Jeg har en venninne som elsker å fylle små glass med deilige ting hun og kjæresten har laget selv - og...
Harissa

Harissa

Denne nordafrikanske chilisausen er deilig til mye rart. Den kan blant annet brukes som ekstra kick i ...
Ripsrelish

Ripsrelish

En relish er en saus av hakket grønnsaker eller frukt - eller som her - en blandings. Den serveres kald, og...
Urtepoteter

Urtepoteter

Så fort sola titter frem om våren dukker disse potetene opp som tilbehør til mye av det jeg setter på borde...
Jukse-aioli

Jukse-aioli

Jeg er stor fan av snarveier til god mat. En god jukseaioli er veldig lett å lage, og du slipper den plast/...
Ketchup

Ketchup

Ketchupen har asiatiske aner, og det var på tidlig 1800-tallet at tomatketchupen først så dagens lys. I 187...
Gul Pesto

Gul Pesto

Jeg er veldig begeistret for pesto. Spesielt den mest kjente - den grønne. Men også den røde, som egentlig ...
Pesto

Pesto

Du er faktisk bare ni minutter unna en bit av den italienske himmelen. Den irrgrønne basilikumsausen Pesto ...