Linse- og kikertsuppe

Denne mettende og sunne suppa kan du lage på 15-20 minutter, og den er full av deilige smaker. Oppskriften er inspirert av en variant Andreas Viestad akkurat hadde i Dagbladet Magasinet, men han bruker tørkede linser og kikerter, samt tandoorikrydder.

Det kan fort bli en hverdagsfavoritt!

Nok til 2

Fra kjøkkenbenk til munn, 20 minutter

Dette trenger du

1 boks hakket tomat, 400 ml
1 boks hermetiske kikerter, 300-400 gram
1 boks hermetiske linser, 300-400 gram
1 løk
1 ss finhakket ingefær
2 fedd finhakket hvitløk
1 raus spiseskje garam masala
1-2 ts curry
7 dl vann
frisk koriander

Slik gjør du


Hakk løk, hvitløk og ingefær.

Surr i olje i en romslig gryte på middels lav varme i 5-10 minutter til løken begynner å mykne.

Ha i tomat og garam masala, og varm opp.

Skyll linser og kikerter i et dørslag og ha i suppa.

Hell over vannet, og krydre med litt curry.

Kok opp så alt blir gjennomvarmt, og server med masse fersk koriander.

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

3 thoughts on “Linse- og kikertsuppe

  1. nam nam. dette både så og hørtes helt fantastisk godt ut.. synes også det er et veldig stort + at du legger ut bilder av ingrediensene og måten du tilbereder på.. veldig bra. 2 tomler opp. du skriver på en veldig god og lett forståelig måte..
    Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top