Denne ukemenyen er sammensatt av en kreolsk risrett som du kan velge om du vil ha med eller uten kjøtt, en sitrustorsk som smaker sommer – og det trengs i hvert fall i min region i øyeblikket – en tomatbasert grønnsakssuppe med pølse, en kjapp og enkel krabbe- og nudelwok, og på fredagen har jeg lagt inn en av mine egne favoritter – nemlig sursøt svinefilet. Nam!
P.S Sjekk også ut min matapp for andre ideer til middagen.
Ha en fin uke!
Menyforslag
Mandag – Jambalaya fra Østerkleiv
Tirsdag – Sitrustorsk med grønnsakspilaff
Onsdag – Grønnsakssuppe med pølse
Torsdag – Krabbe- og nudelwok
Fredag – Sursøt svinefilet
Handlelisten ligger som vanlig nederst i innlegget.
Mandag – Jambalaya fra Østerkleiv
Tirsdag – Sitrustorsk med grønnsakspilaff
Onsdag – Grønnsakssuppe med pølse
Torsdag – Krabbe- og nudelwok
Fredag – Sursøt svinefilet
Handleliste
Fisk og kjøtt
4 torskefilet uten skinn og bein (ca 400-500 gram)
1 pk middagspølse, f.eks. kjøttrik
1 boks crabsticks/lobnobs ca 200 gram
500 gram strimlee svinekjøtt
Frukt og grønt
2 løk
hvitløk
2 grønne paprika
1 lime
1 kg gulrot
1 sitron
3-4 poteter
2 stilker stangselleri
1 bunt vårløk
2 røde paprika
Dagligvarer
2 små bokser mais
1 boks kikerter, 400 gram
2 bokser hakket tomat a 400 ml
1/2 liter appelsinjuice
2 små bokser ananas i biter
Dette har du kanskje fra før?
6 dl middagsris
grønnsaksbuljong
kajennepepper
worcestersaus
nøytral matolje
olivenolje
smør
sukker
1 egg
laurbærblader
timian
sesamolje
soyasaus
eplecidereddik
kjøttbuljong (f.eks. lyst buljongpulver)
maisennamel
#ukemeny #middag #hverdagsmiddag #handleliste
Tadalafil Like Fast [url=http://adrugo.com]cheapest cialis 20mg[/url] Viagra Wirkungsdauer Cialis 2 5 Mg Costo