Grønn Omelett

Omelett er blant de mest anvendelige rettene man kan lage, enten det er til frokost, lunsj eller middag.

Det meste kan hives i en omelett. Her får du forslag på en grønn variant (med eller uten skinke) som er fin å bruke til frokost eller i nistepakka.

Nok til 1-2 personer

Fra kjøkkenbenk til tallerken, ca 15 minutter.

Dette trenger du

3 egg
5 ss vann
litt salt
1 neve frosne erter
1-2 ss finhakket vårøk
litt oregano hvis du har
1 neve skinke i små biter (kan skippes)

ost og tomater er også godt i denne

Slik gjør du

Sett stekepanna på middels varme

Visp egg, vann og salt (eventuelt oregano) godt til det skummer

Ha i litt plantemargarin i stekepanna og hell i røren.

Når røren begynner å stivne litt, kan du drysse de frosne ertene, finhakket vårløk og skinken over hele omeletten.

Når omeletten er nesten helt stivnet kan du brette den i to med stekespaden. Vend halve omeletten over resten.

Litt brød ved siden av er alltid godt.

 

#omelett #grønnomelett #egg #frokost #lunsj

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg