Seibiff med løk

Dette er en klassiker, en rimelig og god fiskemiddag for hele familien. Løken blander jeg med creme fraiche. Det blir en kjempegod saus.

Nok til 4.

Fra kjøkkenebenk til middagsbord 40 minutter.

Dette trenger du

1 seiblokk, 625 gram
1 løk
1-2 hvitløksfedd
1 rødløk
gressløk
1 beger creme fraiche, eller 1 Vita Fraiche
hvetemel
potet
gulrot
sitron
salt
pepper

Slik gjør du

Sett ovnen på 100 grader. Sett på poteter. Skjær dem gjerne i mindre biter, så koker de fortere. Skjær seifileten i passe stykker.

Salt og pepre og vend stykkene i hvetemel. Brun dem godt på middels varme i stekepanne på alle sider. Legg dem i en ildfast form og sett dem i ovnen mens resten blir ferdig. 

Skjær opp løk og hvitløk. Stek løken blank og myk på middels lav varme i stekepanne.

Dryss gressløk, salt og pepper over løken. Hell over creme fraiche og varm opp.

Server med revet gulrot og sitron til å skvise over.

#oppskrift #middag #mat #fisk #sei

 

Print
Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

3 thoughts on “Seibiff med løk

  1. Min avdøde mor laget god seibiff stekte den i panne med løk laget en sky og la seibiffen nedi skyen etter stekingen da blir den ikke så tørr å kjedelig som jeg ser her på div. bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top