Færra te Mexico

Om ikke jeg kommer meg til Mexico, så kan jeg i hvert fall skape litt mexicansk stemning hjemme. Eller rettere sagt  mexicansk-amerikansk. Tex-mex er sammensatt av ordene Texas og Mexico, og maten blander matprodukter tilgjengelig i USA med kulinariske tradisjoner i Mexico. I USA kalles det også Southwestern cooking.  

Old el Paso er en av produsentene som gir oss vårt daglige tex-mex-tilbehør, og nå har de blant annet kommet med nyheten Stand’n’Stuff. Det er rett og slett myke tortillalefser formet som litt romslige tacoskjell – og de står av seg selv. De fleste syns kanskje som meg at tacoskjell er lettest å fylle, men lefsene smaker best. Vel – nå kan du faktisk få både i pose og sekk.

Du kan lese mer om nyhetene på Old el Paso sin hjemmeside, eller på deres facebookside. 

Da er det bare å kjøre i vei med tacokveld – ELLER – ha det litt gøy på kjøkkenet med noen andre alternativer.

Jeg er litt svak for den spanske suppen Gazpacho, en kald tomat- og grønnsakssuppe som du blant annet kan servere i små suppekopper laget av agurk. Hvor genialt er ikke det? Først spise suppen, så spise suppekoppen.

Nå er det faktisk mulig med denne tacosuppen også. Tacosuppe, sier du? Vel – hvis du liker taco, så liker du tacosuppe. Min mor ga meg denne oppskriften for noen år siden, de brukte den i hennes heimkunnskapsklasse Jeg aner ikke hvor den kommer fra  opprinnelig. Men den funker utrolig bra! Krønsj over noen nachochips, strø over litt ost og server med en klatt rømme.

Oppskriften finner du her.  

Det morsomme er at du selvfølgelig kan servere suppa i Stand’n’Stuff. Spis suppa – og spis suppekoppen etterpå. Som forrett, som tilbehør til annen mat, som del av en buffet, i et barneselskap eller når og hvor som helst ellers, egentlig.

En annen artig måte å bruke Stand’n’Stuff på er til salat:

Oppskrift på en god tex-mex-salat med dressing finner du her. 

Det er bare din egen fantasi som setter grenser for hva du kan bruke disse smarte tortillalefsene til, du kan jo også f.eks. bruke dem som porsjonskopper til grønnnsaker som skal dyppes i en god dipp.   

Her er Stand n’Stuff brukt til både suppe og salat. Ingen tallerkener nødvendig. 

God mat er til for å deles – inviter til tex-mex-fest!

 

Dette blogginnlegget er skrevet på oppdrag fra Old el Paso. 

Old el Paso opplyser at i deres Tortilla-produktene er det en blanding av Raps- og palmeolje. Old El Paso er derimot veldig nøye på sine samarbeidspartnere og deres produksjonsmetoder når det gjelder dette. Palmeoljeleverandøren er medlem av «The Roundtable for Sustainable Palm Oil» http://www.rspo.org/.

 

Transfett er helt borte fra alle produkter.

 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

3 thoughts on “Færra te Mexico

  1. ahh sp godt ut! og kan forresten med hele mitt hjerte ambefalle og dra til mexico:) Mexicanerne ler jo av tacoen vår. jeg var der i 4 måneder og bodde hos en familie der, taco er vist ikke den tacoen vi kjenner, men godt er det likevell:P

  2. mebsitt: Ja, jeg har skjønt at vår taco ikke er helt det samme som mexicanerne ville servert en fredagskveld!:-) Skulle gjerne vært i Mexico – særlig når været er som det er akkurat nå. Ha en fin dag!:-)

  3. Apply Keflex [url=http://adrugo.com]cialis without a doctor’s prescription[/url] Comprare Cialis Italia Legally Direct Amoxicilina Internet C.O.D. With Free Shipping

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top