Listemani i lokalavisa

Tvedestrandsposten har vært på besøk, og snakket litt om matblogg – men mest om lister.:-)

Les hele saken her.

 

Foto: Marianne Stene/Tvedestrandsposten

Jeg har vokst opp på Vegårshei i et avislesende hjem. Det var riskaviser som f.eks. Aftenposten og Dagens Næringsliv, og av og til tabloidaviser som Dagbladet eller VG.

Det var også aviser fra Grenland, som Telemarksavisa og Porsgrunns Dagblad fordi både mamma og pappa kommer fra Grenlandsområdet, og likte å holde seg oppdatert på det som skjedde der. Og selvfølgelig var det lokalavisene Agderposten, Tvedestrandsposten og Aust-Agder Blad. 

Etter 20 år i Oslo har jeg flyttet tilbake – ikke til Vegårshei – men til Tvedestrand.

Så lokalavisene fra oppveksten er fortsatt de samme. Og det er en helt strålende måte å komme tilbake til et samfunn på.

Leser du lokalavisene blir du raskt oppdatert på hvilke saker som er viktige i ditt område. Hvordan er kommunens økonomi? Hvordan prioriterer kommunen? Hvilke saker er det konflikter rundt, og hva er betente områder? Hva rører seg i kulturlivet? Hvem har bursdag? Hva er på tilbud?

Et uttrykk som brukes om lokalaviser er at de er både “lim” og “lupe”. De binder oss sammen, og gir oss også informasjon om det som skjer på hjemstedet. Etter at jeg flyttet har jeg ofte startet setningen med: Jeg leste i avisa at… Så lim & lupe kan jeg skrive under på!

Derfor var det ekstra hyggelig da Tvedestrandsposten tok turen innom.

 Les hele saken her.

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top