Quinoasalat med granateple

Dette er en skikkelig fresh salat med masse mat, som står godt på egen ben – eller som tilbehør til nesten hva som helst. Det går sikkert fint å bytte ut quinoa med couscous også. 

Quinoa, ruccula, granateple og rødløk. Litt mandler og rosmarin. Med en appelsin/balsamico-dressing. NAM!

Også så pen denne er! 

Nok til 1 som lunsj, eller til 2 som tilbehør.

Tid: 25 minutter.

Dette trenger du

1 dl quinoa
2 dl vann
1 håndfull hakkede mandler
1 granateple
2 never ruccula
1/4 rødløk
1 ss rosmarin
1/2 appelisn
1 ts balsamicoeddik

Slik gjør du

Skyll quinoa’n godt, og finn frem alt det andre du trenger.

(Se på denne granatkonfekt-oppskriften hvordan du desarmerer et granateple, eller slå opp how to open a pommegranate på YouTube.)

Bruk 1 del quinoa til 2 deler vann. Kok i 15-20 minutter til vannet er kokt inn.

Når quinoa’n er ferdig blander du denn sammen med ruccula, og dressingen. (saften av 1/2 appelsinsom er pisket ut med 1 ts balsamicoeddik)


 

Vend de andre ingrediensene inn. Spar gjerne litt mandler og granateplefrø om du strør over til slutt for estetikkens skyld.

 

#salat #quinoa #granateple #quinoasalat #ruccula #mandler #rødløk #rosmarin #appelsin #balsamicoeddik

 

 
 
 
 

Print

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg