Dette er en skikkelig fresh salat med masse mat, som står godt på egen ben – eller som tilbehør til nesten hva som helst. Det går sikkert fint å bytte ut quinoa med couscous også.
Quinoa, ruccula, granateple og rødløk. Litt mandler og rosmarin. Med en appelsin/balsamico-dressing. NAM!
Også så pen denne er!
Nok til 1 som lunsj, eller til 2 som tilbehør.
Tid: 25 minutter.
Dette trenger du
1 dl quinoa
2 dl vann
1 håndfull hakkede mandler
1 granateple
2 never ruccula
1/4 rødløk
1 ss rosmarin
1/2 appelisn
1 ts balsamicoeddik
Slik gjør du
Skyll quinoa’n godt, og finn frem alt det andre du trenger.
(Se på denne granatkonfekt-oppskriften hvordan du desarmerer et granateple, eller slå opp how to open a pommegranate på YouTube.)
Bruk 1 del quinoa til 2 deler vann. Kok i 15-20 minutter til vannet er kokt inn.
Når quinoa’n er ferdig blander du denn sammen med ruccula, og dressingen. (saften av 1/2 appelsinsom er pisket ut med 1 ts balsamicoeddik)
Vend de andre ingrediensene inn. Spar gjerne litt mandler og granateplefrø om du strør over til slutt for estetikkens skyld.
#salat #quinoa #granateple #quinoasalat #ruccula #mandler #rødløk #rosmarin #appelsin #balsamicoeddik