Quinoasalat med granateple

Dette er en skikkelig fresh salat med masse mat, som står godt på egen ben – eller som tilbehør til nesten hva som helst. Det går sikkert fint å bytte ut quinoa med couscous også. 

Quinoa, ruccula, granateple og rødløk. Litt mandler og rosmarin. Med en appelsin/balsamico-dressing. NAM!

Også så pen denne er! 

Nok til 1 som lunsj, eller til 2 som tilbehør.

Tid: 25 minutter.

Dette trenger du

1 dl quinoa
2 dl vann
1 håndfull hakkede mandler
1 granateple
2 never ruccula
1/4 rødløk
1 ss rosmarin
1/2 appelisn
1 ts balsamicoeddik

Slik gjør du

Skyll quinoa’n godt, og finn frem alt det andre du trenger.

(Se på denne granatkonfekt-oppskriften hvordan du desarmerer et granateple, eller slå opp how to open a pommegranate på YouTube.)

Bruk 1 del quinoa til 2 deler vann. Kok i 15-20 minutter til vannet er kokt inn.

Når quinoa’n er ferdig blander du denn sammen med ruccula, og dressingen. (saften av 1/2 appelsinsom er pisket ut med 1 ts balsamicoeddik)


 

Vend de andre ingrediensene inn. Spar gjerne litt mandler og granateplefrø om du strør over til slutt for estetikkens skyld.

 

#salat #quinoa #granateple #quinoasalat #ruccula #mandler #rødløk #rosmarin #appelsin #balsamicoeddik

 

 
 
 
 

Print

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top