Hvitløksmarinerte aspargestopper

Småretter/tapas/fingermat – kjært barn har mange navn. Og det er skikkelig stasmat! Jeg elsker å sette meg ned ved et bord sammen med gode venner og plukke og mikse mellom varmt og kaldt, kjøtt og grønt, ost og kjeks, brød og dipper.

Disse aspargestoppene bruker min nabo Tilla å servere når hun inviterer til et årlig jentelag, og der er like enkle som de er gode.

Dette trenger du

ca 100 gram aspargestopper
2 ss god olivenolje
2-3 ss sitronsaft, fra en ekte sitron
1 fedd finrevet/finhakket hvitløk

Slik gjør du

La aspargesen marinere i olje, sitron og hvitløk noen timer før du skal servere den.

Og sett den på bordet sammen med andre gode saker.

#asparges #aspargestopper #hvitløksmarinertasparges #småmat #småretter #fingermat #tapas  

  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg