Vi er en ostesmørbrød-familie i helgene. Noen ganger helt planke med ketchup og Norvegia, noen ganger med skikkelig digge Croque Monsiuer.
Men det er jo ingen grunn til ikke å utvide selv ostesmørbrød-horisonten litte granne, og disse Crostini’ene med blåmuggost, bakte druer og honning var en hit blant oss vokse. Ser for meg disse som en fin forrett også.
De funker sikkert helt fantastisk med chevre eller ricotta også – så her er det åpent for å bruke favorittosten. Men den bør være myk og god.
Ikke minst ble jeg begeistret for bakte druer – det funket omtrent som med tomater. Etter en runde i ovnen ble det bare enda mer sødme i druene. De kan sikkert brukes til mye annet også.
(Et annet druetips: Frys druer og bruk de i vin. Lekkert med et par druer i glasset, og godt også.;-))
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 45 minutter
Dette trenger du
Druer
olivenolje
blåmuggost (eller chevre, eller ricotta)
honning, f.eks. akasiehonning
baguette
Slik gjør du
Vend druene i litt olivenolje, slik at de blir skinnende blanke.
Stek de på 200 grader i 20-25 minutter, til de begynner å blir krøllete i skinnet og sprekke her og der.
Stek baguett etter anvisning, eller bruk fersk. Ønsker du litt sprø skiver kan du skjære opp bagetten i skiver før du steker den.
Ha på litt ost, et par-tre druer og drypp honning over.
Finito!
#crostini #baktedruer #blåmuggost #oppskrift #smårett #kosemat #druer #honning #akasiehonning
Clobetasol France In Internet Free Doctor Consultation Cialis Controindicazioni Effetti Collaterali Versand Viagra [url=http://sildenaf100mg.com]viagra[/url] Where Can I Buy Bentyl Diciclomina Memphis Achat De Viagra Anglais