Sprudlende bringebærsorbet

En enkel og nydelig dessert til nyttårsaften er rett og slett bringebærsorbet med litt musserende i glasset. Dette gjør sorbeten bare enda friskere, og en mer perfekt og ikke minst lettvint nyttårsdessert skal du lete lenge etter.

Aller penest blir det selvsagt i stettglass.

Dette trenger du

bringebærsorbet
musserende (Champagne, Cava, Prosecco eller noe alkoholfritt)
 

Slik gjør du

Ha sorbeten i et glass. Hell over 1/2 – 1 dl musserende.

Server.

 

Da gjenstår det bare å si en ting: Godt nytt år til alle der ute!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg