Sprudlende bringebærsorbet

En enkel og nydelig dessert til nyttårsaften er rett og slett bringebærsorbet med litt musserende i glasset. Dette gjør sorbeten bare enda friskere, og en mer perfekt og ikke minst lettvint nyttårsdessert skal du lete lenge etter.

Aller penest blir det selvsagt i stettglass.

Dette trenger du

bringebærsorbet
musserende (Champagne, Cava, Prosecco eller noe alkoholfritt)
 

Slik gjør du

Ha sorbeten i et glass. Hell over 1/2 – 1 dl musserende.

Server.

 

Da gjenstår det bare å si en ting: Godt nytt år til alle der ute!

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top