Appelsinsirup

Du kan egentlig lage sirup av nesten hva som helst. Her er en versjon som passer bra til påskedesserter.

 

Dette trenger du

2 dl ren appelsinjuice uten tilsetningstoffer, og uten fruktkjøtt
100 gram sukker
1 vaniljestang, eller 1 ts vaniljesukker

Slik gjør du


Ha juice, sukker og vaniljestangen i en liten kjele, og kok på middels varme i 5-10 minutter til du har en fin sirup.

Oppbevar sirupen i en tett beholder i kjøleskapet. Sirupen har ganske lang holdbarhet slik, og du kan bruke den i minst noen uker.

 

#sirup #appelsinsirup #dessert #oppskrift

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top