Appelsinsirup

Du kan egentlig lage sirup av nesten hva som helst. Her er en versjon som passer bra til påskedesserter.

 

Dette trenger du

2 dl ren appelsinjuice uten tilsetningstoffer, og uten fruktkjøtt
100 gram sukker
1 vaniljestang, eller 1 ts vaniljesukker

Slik gjør du


Ha juice, sukker og vaniljestangen i en liten kjele, og kok på middels varme i 5-10 minutter til du har en fin sirup.

Oppbevar sirupen i en tett beholder i kjøleskapet. Sirupen har ganske lang holdbarhet slik, og du kan bruke den i minst noen uker.

 

#sirup #appelsinsirup #dessert #oppskrift

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg