Denne kunne jeg spist hver uke, tror jeg. Lett å lage, rimelig, og veldig, veldig god!
En nydelig kombinasjon av smaker, nemlig hvitløk, chili og ingefær i en deilig suppe laget av gulrot og kokosmelk.
(Jeg har en annen veldig spennende gulrotsuppe på bloggen også – som er en en litt uvanlig kombinasjon av smaker. Den Gulrot- og mangosuppa anbefaler jeg deg å prøve! )
Nok til 4 som lunsj/kvelds
Fra kjøkkenbenk til spisebord, 40 minutter
Dette trenger du
500 gram gulrot
1 løk
2 fedd hvitløk
1/2 rød chili
ca 6 cm ingefær
litt olje til steking, f.eks raps
6 dl kyllingbuljong
1 boks (400 ml) kokosmelk
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
Slik gjør du
Skrell og kutt gulrøttene i mindre biter.
Kutt løk, hvitløk og chili også i smått. Skrell og riv ingefæren.
Stek på i olje på middels varme i stekepanna i 5-10 minutter til løken er myk og gyllen.
Kok alt sammen med buljongen på medium høy varme i 20 minutter.
Kjør suppen glatt med stavmikser, og tilsett kokosmelk, salt og pepper.
Server med frisk koriander om du vil,og noe godt brød.
Viagra Cialis Propecia Online Prescription Meds Cialis 12 Stuck [url=http://hxdrugs.com]cialis online[/url] Comprar Cialis Francia Efectos Cialis Alcohol