Pastaretter i alle varianter er kanskje noe av det enkleste man kan lage til hverdags, det går jo så fort og kan varieres i det uendelige. Det skal heller ikke så mange grepene til for å gjøre en pastarett ganske sunn, som for eksempel denne.
Fullkornspasta med tomat- og spinatsaus. Kjøttfritt, raskt og deilig!
Nok til 4.
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter.
Dette trenger du
500 gram pasta, f.eks. pastarør av fullkorn
1 løk
2 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
1 boks hakket tomat, 400 ml
1/2 ts oregano
1/2 ts basilikum
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss tomatpure
2-3 ss (rause) cottage cheese
1 dl parmesan
1 pose spinat (200 gram)
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakka.
Hakk løk og hvitløk i smått. Surr på middels lav varme i en stor gryte i ca 5 minutter, til løken blir myk og fin.
Ha i krydder, hakket tomat, tomatpure og 1 dl vann. La surre et par minutter til.
Bland inn cottage cheese og parmesan.
Ha i all spinaten (det er derfor det er greit med stor gryte), rør godt til spinaten faller sammen og blir til en fin saus sammen med det andre.
Bland den ferdigkokte pastaen med sausen, og server gjerne med ekstra parmesan.
Enkelt, ikke sant?
åååh nam 😀 enda en god oppskrift fra deg:D ønsker deg en fin dag og en god sommer:D
eveliin: Tusen takk! En fin dag og fortsatt god sommer til deg også.:)
Åh, det her så utrolig godt ut! 🙂
Sunn pastarett og så enkel å lage da!
Veldig glad i pasta med spinat – dette ser godt ut