Ny uke – ny ukemeny.
Denne uken har jeg plukket ut en enkel, eksotisk og veldig smaksrik laks, en lett og saftig kylling, fisk som bakes i sekk med potet og gode grønnsaker, en lynrask pasta med sitron og skinke som smaker sommer (et blaff av sommer trengs i hvert fall i vårt område akkurat nå), og fyldig hjemmelaget tomatsuppe på fredagen med en kjemepgod urteolje til.
Handlelisten ligger som vanlig nederst i innlegget, og med det er det bare å ønske alle en fin uke!
Menyforslag
Mandag – Asiatisk laks med nudelsalat
Tirsdag – Yoghurtkylling
Onsdag – Fisk i sekk
Torsdag – Pasta med sitron og skinke
Fredag – Cathrines tomatsuppe
Mandag – Asiatisk laks med nudelssalat
Torsdag – Pasta med sitron og skinke
Handleliste
Fisk og kjøtt
4 laksefilet uten skinn og bein, ca 400 gram
4 kyllingfilet (gjerne økologisk)
4 torskefilet uten skinn og bein, ca 400 gram
1 pk serranoskinke
Frukt og grønt
1 bunt vårløk
fersk spinat
koriander
persille
basilikum
3 løk
4 chili
hvitløk
fersk ingefær
1 mango
3 sitroner
12 små partypoteter, f.eks. amandine
1 fennikel
Dagligvarer
riseddik
1 pk risnudler, 250 gram
300-400 gram gresk yoghurt naturelle
500 gram kort pasta, f.eks skruer eller rør
4 dl kremfløte
parmesan
3 bokser hakket tomat, naturelle
korinderfrø (kan droppes)
hvitvinsekstrakt (fås bl.a. på Meny, eventuelt hvitvin eller fiskebuljong)
egg + brød til tomatsuppe
bakepapir og bomullstråd til fisk i sekk
Dette har du kanskje fra før?
soyasaus
brunt sukker
sesamfrø
sesamolje
plantemargarin
salt og pepper
couscous eller ris til en middag
50 gram smør
olivenolje
2 laurbærblader
hele pepperkorn
sukker
grønnsaksbuljong
Knee Infection Keflex Dosage Cialis Sale Us Pharmacy [url=http://orderciali.com]buy generic cialis online[/url] Kamagra Jelly Francia