Jeg er veldig glad i å steke grønnsakene i ovn. Når vi har poteter til middag bruker jeg veldig ofte å lage ovnspoteter, det er både enkelt og smaker mer, synes jeg. Det gjelder alle andre rotgrønnsaker også, smaken kommer enda bedre frem etter en runde i ovnen. Særlig med noen drypp av sødme og syrlighet.
Denne salaten kan du spise som en egen rett, eller du kan bruke den som tilbehør. Uansett er den vel verdt å lage – det er deilige smaker sammen!
Nok til 2
Fra kjøkkenbenk til middagsbord 45 minutter
Dette trenger du
2 rødbeter
1-2 gulrøtter
grovt havsalt
2 ss olivenolje
1 stk Chevre
1 neve salat
1 håndfull valnøtter
Dressing
2 ss olivenolje
1 ss honning
2 ss sitronjuice
salt
pepper
slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader
Skrell rødbeter og gulrøtter, skjær i skiver og staver og legg i en ildfast form. Drypp over olivenolje og dryss litt havsalt på.
Bak midt i ovnen i 25-35 minutter. Rør litt underveis.
Visp sammen sitronjuice, olivenolje, honning salt og pepper til en dressing.
Ha Chevre i biter og ha med de og valnøttene de siste 5 minuttene i ovnen.
Anrett med frisk salat i bunnen, ha rotgrønnsakene over og dressing over der igjen.
Da er det mat! Deilig, deilig salat!
Nam
Deveny: ja!
Har laget en versjon av denne som er veldig lik, men har brukt søtpotet i stedet for gulerot, og ristede gresskarkjerner i stedet for valnøtter.
Veldig godt!
Mia: hørtes deilig ut!:)
Viagra Quebec Canada Prix Du Viagra Generique En Valence Finasteride 1 Mg 5 Mg Propecia [url=http://corzide.com]online pharmacy[/url] Problemas Con Propecia Indications