Jeg blir forsatt latterlig lykkelig når jeg snubler over geniale retter som dette.
I en middag vi var fikk vi disse nydelige mini-paiene sammen med en aperitiff, og forelskelsen var umiddelbar.
Lune små paier fylt med fløte, egg og parmesan. Ikke er de sølete å spise, og du trenger ingen servietter. De går også fint an å lage på forhånd, kanskje bare lune dem litt i ovnen før servering. Også smaker de himmelsk! Og de er kjempeenkle å lage!
Ypperlig som velkomstmat eller som del av et tapasbord – anbefales på det varmeste!
Nok til 10-12 minipaier (beregn 2-3 stk til hver)
Fra kjøkkenbenk til hånd – 10 minutter å lage røre, 20 minutter å steke.
Dette trenger du
1 stk vanlig ferdig paideig, eller lag deig selv
2 egg
1 1/2 dl kremfløte
50 gram revet parmesan
I tillegg trenger du småkakeformer, som f.eks. sandkakeformer.
Slik gjør du
Rull ut deigen, og stikk ut rundinger med et glass.
Trykk deigrundingene ned i kakeformene.
Pisk/visp sammen egg og fløte, og ha den revne parmesanen i.
Fordel fyllet i formene.
Stek på 200 grader midt i ovnen i ca 20 minutter.
Paiene eser opp under steking, men faller fort sammen etter de kommer ut av ovnen.
Spises lune. Deilig!
LOOKS SO DELICIOUS! I AM GOING TO DO THEM TOMORROW AND BRING THEM OVER TO A FRIEND! CANT WAIT!!!
THANK YOU FOR SHARING ALL THESE WONDERFUL RECIPES THAT ARE SO EASY TO MAKE AND A BIG SURPRISE TO GUESTS AS WELL! GREAT! LOVE GBJ
GENEVIEVE B JOHANNESSEN: tusen takk, Genevieve! Håper det smaker.:)
Oppdaget bloggen din nå. Er ny i bloggverdenen. Så fin blogg du har, og vil følge deg pga det, samt de fine oppskriftene!
pensjonistgunna: tusen takk! Da håper jeg du finner mye du liker.:)
Directpharmacyusa [url=http://cialibuy.com]cialis canada[/url] Diazide