Her er det jeg landet på etter runden i arkivet:
Mandag – Laks i fraiche chilisaus. Superrask og supergod – med creme fraiche og søt chilisaus.
Tirsdag – Pølselapskaus. En kjapp, men likevel tradisjonell lapskaus.
Onsdag – TexMex koteletter. En spicy og deilig måte å tilberede koteletter på.
Torsdag – Torsk- og baconburger. Torsk+ bacon = sant.
Fredag – Kyllinggryte. Denne må bare testes! Masse deilig smak i en god gryte.
Handlelisten finner du nederst i innlegget her. Ha en fin uke!
Og vil du heller ha noe annet? Prøv Siris matapp da vel!
Mandag – Laks i fraiche chilisaus.
Torsdag – Torsk- og baconburger.
Handleliste
Fisk og kjøtt
600 gram laks
300 gram middagspølse
1 pakke vanlig bacon
1 pakke smårettbacon
4 svine/nakkekoteletter (urøkte)
400 gram kyllingfilet
reker eller scampi i kyllinggryta hvis du vil
Frukt og grønt
6-8 poteter
2 løk
2 gulrøtter
1 liten kålrot
1 persillerot
hvitløk
1 lime
1 avokado
1 rød paprika
stangselleri
1 brokkoli (eller 2 hvis du vil ha til laksen også)
1 purre
Dagligvare
frosne aspargesbønner
2 beger creme fraiche a 3 dl
1 boks kidneybønner, a 400 gram
1 stor boks mais
1 boks hakket tomat, a 400 gram
en liten boks tomatpure
hurtigris (du trenger 1,5 dl)
1 pk halvstekte ciabatta, 4 stk
1 matfløte, 3 dl
Dette har du kanskje fra før?
søt chilisaus
smør/plantemargarin
pasta, ris eller noe annet godt til laks og kyllinggryte
olivenolje
grønnsaksbuljong
chilipulver
1 dl melk
potetmel
soyasaus
worcestersaus
kajennepepper
paprikapulver
karri