Asiatisk salat/coleslaw

Dette er litt juks, for en coleslaw skal jo inneholde kål. F.eks. strimlet hodekål. Istedet kjøpte jeg en isberg-blanding, men jeg syns dette smakte så godt at jeg mener det må være tilgivelse å få hos alle coleslaw-fantaster.  

La oss bare kalle det en asiatiskinspirert salat/coleslaw.

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, ca 20 minutter.

Dette trenger du

1 pakke Isbergsalat-blanding, eller kutt opp noe salat selv
3 stilker vårløk
3 ss sesamfrø (ristet lett i tørr stekepannne)
1-2 dl mandelflak
1/2 dl olivenolje
3 ss hvitvinseddik
1/2 dl sukker
1 ts salt
1 ts pepper 

 

Slik gjør du

Rist sesamfrøene i tørr stekepanne på middels varme i 3-5 minutter. De skal bli gylne, ikke solbrente.

Jeg kutter salatmixen i litt mindre strimler/biter.

Bland sammen salatmix, finkuttet vårløk, sesamfrø og mandelflak.

Bland olje, eddik, sukker, salt og pepper i en egen bolle. Vend inn i salaten.

Crunchy og spicy tilbehør!

#asiatiskinspirert #oppskrift #tilbehør #coleslaw 

Print

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg