Har du lyst til å spise denne i helgen?

Dette er det ypperste av festmat. Det er saftig, spicy svinekjøtt med asiatisk krydderblanding som smelter på tunga. Det er myke gode burgerbrød å øse kjøttet inn i. Det er spicy og crunchy salat til å toppe det med, og ønsker du enda mer smak kan du dryppe litt hot, asiatisk bbq-saus over.

Det er Norge i rødt hvitt og blått – det er saftig, smaksrikt og hot. Hipp, hipp!

Burgerbrødene er myke som en sommereng, svinekjøttet har godtet seg sammen med krydderblandingen sin i fire timer i ovnen, salaten smaker friskt og sprøtt, og bbq-sausen er av den spicy, hotte typen.

Her er oppskriften på Pulled pork five spice.

Her finner du oppskriften på asiatiskinspirert coleslaw/salat og bbq-saus.

Og her ligger oppskriften på burgerbrødene. 

Dessert også, sier du? hmm hva med…. 

Mangomousse?

Eller kanskje du skal gjøre det enkelt med…

Tilslørte Sørlandspiker.

 

Om du vil bake, kan du lage kake…

Kokosbollekake er vanskelig å ikke like.

 

Gratulerer med dagen!

#festmeny #pullepork #kokosbollekake #mangomousse #tilslørte #oppskrift #mat 

 

 

 

 

  

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg