Pepperoniform er et raskt og godt alternativ til lørdagspizza. Rimelig er det også.
Kok pasta, hiv alt i en form i ovnen i 15 min, og før du vet ordet av det står det skikkelig bra kosemat på bordet.
Denne oppskriften pluss over 100 andre oppskrifter finner du også på min matapp – tilgjengelig i AppStore og på Google Play.
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter
Dette trenger du
500 gram pasta penne
1 glass pizzasaus
1 beger cottage cheese
200 gram mozzarella
1 pakke pepperoni, 100 gram
1 løk
1 ts tørket basilikum
eventuelt 1-2 ss revet parmesan
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta 2 min mindre enn det står på pakka.
Mens pastaen koker kan du blande sammen pastasaus/pizzasaus, hakket løk, cottage cheese og mozzarellabiter i en bolle.
Bland sammen den kokte pastaen og sausen i en ildfast form.
Dryss over litt tørket basilikum, parmesan og legg på skivene med pepperoni.
Stek i 15 minutter på 200 grader.
Nam!!
#pepperoniform #pasta #pizza #pizzapasta #fysemat #kosemat #helgemat #pepperoni #oppskrift #middag
så utrolig godt ut!
Kamilla Haaland: Kjempegodt! Og veldig, veldig enkelt å lage.:-)
Denne skal definitivt testes ut i uka. Tror den kommer til å falle i smak hos 6 åringen.
Hilde: Det håper jeg den gjør!:-D
Elsker denne retten! Så enkel å lage og så god!
Jeg bruker både pepperoni og chorizo på, nam nam.
Tusen takk for oppskriften!
Line: chorizo? Kult! Det må selvfølgelig være kjempegodt!! Ja, denne er jo superenkel å lage.:)