Pepperoniform

Pepperoniform er et raskt og godt alternativ til lørdagspizza. Rimelig er det også.

Kok pasta, hiv alt i en form i ovnen i 15 min, og før du vet ordet av det står det skikkelig bra kosemat på bordet.  

Denne oppskriften pluss over 100 andre oppskrifter finner du også på min matapp – tilgjengelig i AppStore og på Google Play.  

Nok til 4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter

Dette trenger du

500 gram pasta penne
1 glass pizzasaus
1 beger cottage cheese
200 gram mozzarella
1 pakke pepperoni, 100 gram
1 løk
1 ts tørket basilikum
eventuelt 1-2 ss revet parmesan

Slik gjør du


Sett stekeovnen på 200 grader.

 Kok pasta 2 min mindre enn det står på pakka. 

Mens pastaen koker kan du blande sammen pastasaus/pizzasaus, hakket løk, cottage cheese og mozzarellabiter i en bolle.  

Bland sammen den kokte pastaen og sausen i en ildfast form.

Dryss over litt tørket basilikum, parmesan og legg på skivene med pepperoni.

Stek i 15 minutter på 200 grader. 


Nam!!

#pepperoniform #pasta #pizza #pizzapasta #fysemat #kosemat #helgemat #pepperoni #oppskrift #middag  

 

Print

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

6 thoughts on “Pepperoniform

  1. Elsker denne retten! Så enkel å lage og så god! 😀 Jeg bruker både pepperoni og chorizo på, nam nam. 🙂 Tusen takk for oppskriften!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top