Min kjære frisør Hans, som jeg har brukt i over 12 år, sier noe klokt: Du kan ikke ha fest hver dag, men du kan gjøre hverdagen til en fest. Ikke like lett bestandig, men her er i hvert fall en måte å gjøre det på.
Jeg har allerede en oppskrift på Brennende kjærlighet liggende ute her på bloggen. Det er barndomsfavoritten med potetmos toppet med bacon og sopp.
Med bare noen få endringer kan du lage en heftigere kjærlighet – en spansk en med litt mer krutt og sting – men fortsatt samme konsept.
Potetmos med innslag av søtpotet, det krydrede spanske pølsa Chorizo, rødløk og brokkoli. Dryss litt revet manchego eller parmesan over – og du har virkelig gjort hverdagen til en fest!
Nok til 4.
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter.
Dette trenger du
ca 8 store vanlige kokefaste poteter
1/2-1 søtpotet
1 ss smør
2 dl melk
salt
1 chorizopølse
1 brokkoli
1 rødløk
eventuelt noe revet ost, f.eks. parmesan eller manchego eller vanlig gulost
Slik gjør du
Skrell poteter og søtpotet, skjær i mindre biter, og kok dem i ca 20 minutter til potetbitene er møre.
Stikk en gaffel i en av de største bitene – hvis det med letthet skli av gaffelen – er potetene gjennomkokt.
I mellomtiden skjærer du chorizo i biter og bruner de i panna på middels varme.
Skjær også rødløk i biter og blank dem i panna på middels lav varme.
Brokkoli skjærer du i små buketter og koker i lettsaltet vann i ca 5 minutter.
Når potetene er møre heller du av vannet, og bruker en potetstamper til å lage stappe med. Ha i melk (evt. fløte), smør og til slutt salt. Spe eventuelt på med mer melk til ønsket konsistens.
Ha stappa i en form med pølse, løk, brokkoli og eventuelt ost på toppen. Viva!
#spanskbrennendekjærlighet #brennendekjærlighet #middag #hverdagsmiddag #potetmos #potetstappe #oppskrift #chorizo
Non Us Pharmacies Amoxicillin Flavor Viagra Effetti Sessuali [url=http://aquedan.com]buy zoloft uk[/url] Kamagra Kaufen De