Dette er kanskje den enkleste middagen jeg lager. Og kanskje den mest populære – hvis du spør mine to barn.
Alle liker vi pølse (jeg kjøper f.eks. middagspølse av typen Kjøttrik) Gutten digger brokkoli, og jenta elsker paprika. Mor syns squash er en undervurdert grønnsak, og alt går i far. Stort sett.
Vi voksne bruker søt chilisaus til, mens barna bruker ketchup.
Ja til en fargerik middag på 15 minutter!
Husk også at jeg har en brillefin liten matapp. Der finner du denne og mange andre gode og raske hverdagsmiddager. Appen kan brukes som handleliste og kokebok.
Nok til 4.
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 15 minutter.
Dette trenger du
1 pakke pølse, middagspølse eller grillpølse
1 brokkoli
1-2 paprika
1 squash
søt chilisaus/ketchup
Slik gjør du
Sett woken på middels høy varme. Du kan bruke stekepanne, men da tar det litt lenger tid, siden du må steke i flere omganger.
Skjær pølser, squash og paprika i smått, og brokkoli i små buketter.
Wok først pølsebitene til de er pent brune her og der, før du har i grønnsakene og wok’er videre til alt er gjennomvarmt. Det tar bare 2-4 minutter.
Snu, rør og vend ofte på maten underveis.
Ferdig!
#wok #pølsewok #pølse #brokkoli #squash #paprika #middag #hverdagsmiddag #oppskrift #mat
Det så sunt og godt ut 🙂
Iselin Renée: Ja, pølse på sunt vis.:-)