Har du lyst på noe som smaker helg – men som er lettvint (og funker på en hverdag for den saks skyld) – anbefaler jeg denne asiatiske biffsalaten. Lettvint å lage – og innmari godt!
Saftig biffkjøtt i en enkel dressing av soyasaus og lime, sammen med aspargesbønner, alfalfaspirer, rødløk og crunchy mandler. Vil du gjøre det til et større måltid, så serverer du ris ved siden av.
Nammenam!
Denne retten, pluss alle de andre deilige asiatiske oppskriftene – og mange andre oppskrifter også – finner du på min matapp. Den kan lastes ned fra App Store eller i Google Play.
Nok til 4 som kvelds eller lunsj, til middag lager jeg ris i tillegg.
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, ca 30 minutter, litt avhengig av type ris.
Dette trenger du
2 tykke biffer, ca 500 gram totalt. Eventuelt biffstrimler.
2 never mandler
1 pk aspargesbønner
1/2 pakke alfalfaspirer
1 rødløk
4 ss soyasaus eller litt mer
saften av 1 lime
chilipulver og salt til biffen
ris
ekstra soyasaus
Slik gjør du
Sett på ris. Skjær biffen i strimler. 1-2 cm tykke.
Hakk mandler i smått. Rist mandlene i tørr stekepanne på middels varme i ett par minutter. Ha mandlene i en bolle og sett til side.
Stek (eller grill) kjøttet på middels høye varme til de er godt brunet på alle sider. Salte og bruk chilipulver etter smak.
Surr aspargesbønnene også i et par minutter i stekepanna på middels lav varme.
Skjær rødløken i veldig tynne skiver.
Bland mandler (spar litt til å ha over til slutt), biff, bønner, spirer og løk i en stor bolle.
Bland saften av en lime og soyasaus i en liten bolle.
Bland dressingen godt i salaten, og dryss resten av mandlene over.
Server eventuelt med ris og ekstra soyasaus.
#biffsalat #biff #salat #asiatiskbiff #asiatiskbiffsalat #asiatiskmat #asiatisk #middag #lunsj #oppskrift
Viagra Impotenza Prix Du Cialis En Suisse [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Donde Venden Viagra Madrid Zithromax Pediatric Dose Calculator Is Keflex Effective For Cellulitis