Jeg elsker retter som minner meg om barndom, om mammas mat og om mormors mat. Det kan til og med være retter som ingen av de laget, men som likevel er fra deres generasjon. Ferskt kjøtt og suppe, lapskaus, kjøttkaker og puddinger i alle former og farger. Og hvor ble det av geleen? Den er altfor lite brukt nå for tiden.
Dette er en dessert som sklir rett inn i disse tradisjonene. I tillegg er den laget på et øyeblikk. Vi hadde aldri denne, men vi hadde ofte pære med krem, eller fruktcocktail med krem. After eight ble servert de voksne til kaffen.
Denne faller i smak både hos tradisjonsfreakene som meg selv – og egentlig alle andre som liker dessert.
Fra kjøkkenbenk til dessertbord, 15 minutter.
Dette trenger du
hermetiske pærer
vaniljeis (eller krem)
After eight sjokolade
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader.
Legg en 1/2 pære til hver i en ildfast form. Enten i en stor form, eller i små porsjonsformer.
Hell over litt av sukkerlaken, og legg en after eight sjokolade på hver pære.
Sett i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter, eller til sjokoladen smelter og pæra er gjennomvarm.
Server med is eller krem, og har du noen basilikumblader til overs så kan du godt velsigne desserten med et par av disse også.
#dessert #pæreaftereight #hermetiskepærer #vaniljeis #aftereight #oppskrift
Så koslig blogg og bilder😊 den desserten hørtes kjempe god ut,må prøves en dag!😊 besøk gjerne min blogg😊
Saandrra23: Tusen takk! Ha en fin dag!:)
det så herlig ut 🙂
Iselin Renée: Ja, og veldig enkelt!:)
Viagra In Der Schweiz Rezeptfrei Furosemide 40 Mg Uses [url=http://cialibuy.com]tadalafil cialis from india[/url] Finasteride Avodart Propecia