Påskedesserten

Etter påskelammet eller hva en nå måtte spise av annet digg, må det selvsagt være en søt avslutning. Her er tre forslag:

Påske på et glass lager du engelt ved å knuse noen striper kvikk-lunsj, ha i litt vaniljekesam (eller krem), og toppe med noen appelsinbiter. Du kan også dryppe over litt likør eller honning – eventuelt denne appelsinsirupen. 

Marsipanpannekaker med ricottakrem og appelsinsirup gjør nesten middagen overflødig.

Sjokolade- og appelsinpannacotta er også en fantastisk avslutning på et deilig påskemåltid. 

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

2 thoughts on “Påskedesserten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top