Nå er det straks ferie for de fleste, og her kommer det noen tips fra bloggen til gode ting å lage i påskeferien.
(Skal du ikke ha noe særlig ferie? Husk at min matapp har åpnet 24/7:))
FROKOST
Disse frokostmuffinsene med egg & bacon er rett og slett uimotståelige! Kjempepopulære, og veldig lette å lage.

Ikke så fristet til å starte dagen med bacon? Da anbefaler jeg mormors eggerøre. Påskegul, fyldig og silkemyk.

LUNSJ
Disse lefserullene med pesto, skinke og oregano kan serveres til lunsj, forrett eller de kan bli med i sekken. Mine favoritt-lefser!

TURMAT
Denne enkle pølselapskausen smaker ekstra godt i termos, og er et familievennlig valg på tur!

MIDDAG
Denne retten kalles bacalam. Den kan du lage med påskens lam, og det er en bacalao-inspirert sak med løk, tomat og olivenolje. Deilig!

NOE SØTT
Denne kaka er like grei å lage på hytta som hjemme. Myk – litt marsipanaktig nesten – med bringebær og pistasjnøtter. Nam!

SNACKS
Jeg har forelsket meg i hummus. En lettvint og god dip laget av kikerter, hvitløk, olivenolje og sitron. Nydelig å bruke sammen med kjeks eller f.eks. pitabrød.

GOD PÅSKE!
Hos meg finner du helt vanlig mat.
Enkle og gode retter som alle kan klare å lage.
Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Takk for tips
God påske!
Lisabeth: God påske!:)