Fiskegrateng

Har du laget en raus porsjon med denne deilige blomkålsuppa, kan du enkelt lage en lettvint fiskegrateng med restene dagen etter.

Er det ikke rester, kan du f.eks. kjøpe en pose blomkålsuppe og 1 pakke bacon, og lage suppe med et par dl mindre væske enn det står på pakka. Enkelt og greit.

Nok til 4-5 stk.

Fra kjøkkenbenk til middagsbord 30 minutter.

Dette trenger du

300-400 gram makaroni
400 gram torsk
rester av blomkålsuppe (eller 1 pose blomkålsuppe + 1 pakke bacon fra butikk)
3 brødskiver
50 gram parmesan
2 ss smør
finrevet sitronskall

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader.

Forkok 300-500 gram makaroni. Det gjør ikke noe om de kokes et minutt mindre enn det som står på pakka.

Ha fisken i mindre biter.

Ha makaroni og fisk i en ildfast form. Finn frem restene av blomkålsuppa, eller lag en posesuppe med noe mindre væske (f.eks. 2 dl mindre enn det som står anvist på pakka.)

Ha brødskiver, parmesan og et par spisekjeer finrevet sitronskall i stavmikser. 

Kjør på full guffe til det er en fin smuleblanding.

Smelt 2 ss smør og bland sammen med smulene.

Ha suppa over makaroni og fisk, og topp med smuleblandingen.

Stek i 15-20  minutter på 200 grader.

 

#fiskegrateng #blomkålsuppe #restemat #fisk #torsk #middag #middagstips #middagsoppskrift #hverdagsmiddag

 

 

 
  

 

 

 

Print

9 kommentarer

Siste innlegg