Dadler med bacon

Jeg elsker tapas. Jeg kan ikke tenke meg en mer sosial måte å spise på, helst sammen med veldig gode venner. Sitte og plukke i maten, småspise litt – prøve litt av ditt og litt av datt – og skravle seg gjennom kvelden.

Denne tapasretten er noe de fleste kan like, en blanding av søtt og salt. Søte dadler surret med salt bacon. Veldig lett å lage, og farlig godt å spise!

Fra kjøkkenbenk til tapasbord, 15-20 minutter.

Dette trenger du

dadler
bacon
cocktailpinner

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader.

Fjern steinen i dadlene med en liten skje eller et skaft.

Surr en halv skive bacon rundt hver daddel, og legg dem på en stekeplate med bakepapir. Legg dadlene med baconskjøten ned.

Stek i 10 minutter på 200 grader.

Etter 5 minutter må du snu dadlene slik at baconet blir sprøtt på begge sider.

Supergodt!

 

#dadler #bacon #dadlermedbacon #baconsurretdadler #tapas #småretter 

 

 

3 kommentarer
    1. Disse er sikkert gode, men forsøk å fylle hulrommet etter steinen med naturell smøreost, Philadelphia feks. Den kremete milde smaken er himmelsk sammen med søtt og salt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg