Jeg elsker tapas. Jeg kan ikke tenke meg en mer sosial måte å spise på, helst sammen med veldig gode venner. Sitte og plukke i maten, småspise litt – prøve litt av ditt og litt av datt – og skravle seg gjennom kvelden.
Denne tapasretten er noe de fleste kan like, en blanding av søtt og salt. Søte dadler surret med salt bacon. Veldig lett å lage, og farlig godt å spise!
Fra kjøkkenbenk til tapasbord, 15-20 minutter.
Dette trenger du
dadler
bacon
cocktailpinner
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader.
Fjern steinen i dadlene med en liten skje eller et skaft.
Surr en halv skive bacon rundt hver daddel, og legg dem på en stekeplate med bakepapir. Legg dadlene med baconskjøten ned.
Stek i 10 minutter på 200 grader.
Etter 5 minutter må du snu dadlene slik at baconet blir sprøtt på begge sider.
Supergodt!
#dadler #bacon #dadlermedbacon #baconsurretdadler #tapas #småretter
♡
Disse er sikkert gode, men forsøk å fylle hulrommet etter steinen med naturell smøreost, Philadelphia feks. Den kremete milde smaken er himmelsk sammen med søtt og salt
Anonym: Det hørtes utrolig deilig ut! Fikk også tips om å bruke en mandel i midten.:)