Sellerirotcappuccino med reker

Dette er en enkel og deilig suppe som funker kjempefint som forrett.

Du kan gjerne lage suppen og rense rekene på forhånd, og bare varme opp rett før servering. Veldig lettvint!

Server i store kopper og topp med ferske reker, og middagen er defintivt i gang. 

Nok til 4 som forrett

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter

Dette trenger du

150 gram reker
150 gram sellerirot
1 grønnsaksbuljongterning
6 dl vann
1,5 dl kremfløte
2 sjalottløk
½ sitron
1 ts salt
1 ss smør
litt gressløk hvis du vil

Slik gjør du

Rens og skjær selleriroten i terninger.

Fres terningene og hakket sjalottløk i smøret i stekepanne i noen minutter.

Ha sellerirot og løk i en gryte sammen med buljongterning, vann og fløte.

Kok i 10 minutter, og kjør med stavmikser til suppen er helt glatt.

Smak til med salt og sitronjuice.

Server i store kopper med ferske reker oppi og gjerne litt gressløk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg