Dette er en enkel og deilig suppe som funker kjempefint som forrett.
Du kan gjerne lage suppen og rense rekene på forhånd, og bare varme opp rett før servering. Veldig lettvint!
Server i store kopper og topp med ferske reker, og middagen er defintivt i gang.
Nok til 4 som forrett
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter
Dette trenger du
150 gram reker
150 gram sellerirot
1 grønnsaksbuljongterning
6 dl vann
1,5 dl kremfløte
2 sjalottløk
½ sitron
1 ts salt
1 ss smør
litt gressløk hvis du vil
Slik gjør du
Rens og skjær selleriroten i terninger.
Fres terningene og hakket sjalottløk i smøret i stekepanne i noen minutter.
Ha sellerirot og løk i en gryte sammen med buljongterning, vann og fløte.
Kok i 10 minutter, og kjør med stavmikser til suppen er helt glatt.
Smak til med salt og sitronjuice.
Server i store kopper med ferske reker oppi og gjerne litt gressløk.
Buy Citalopram 10mg Online Uk Propecia Afectividad Cephalexin Can Cause Skin Rash [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Mercalm Medication By Prednisone W Not Prescription Dallas Levitra Receta