Pasta Salsa

Sitter du igjen med litt salsa etter helgens taco?

En veldig enkel og god måte å bruke opp en slant med salsa er å blande den inn i litt hvit saus (bechamelsaus) og bruke den sammen med pasta. Har du litt tacokjøtt igjen kan det også brukes. Og er det litt grønt igjen kan det serveres som salat ved siden av. Genial resterett, ikke sant?

Nok til 4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 20 minutter

Dette trenger du

400-500 gram pasta 
2 ss smør/plantemargarin
2 ss hvetemel
4 dl lettmelk
litt salt
2-4 ss salsa – eller mer hvis du vil, kjøpesalsa eller en du lager selv
rester av tacokjøtt eller grønnsaker også hvis du har

Slik gjør du

Sett på pasta.

Lag hvit saus av smør, mel og melk.

Smelt plantemargarin/smør på middels lav varme, og så snart det er smeltet har du i melet og pisker som besatt. Det skal bli en gul, fin og myk kremaktig grøt.

Spe på med litt og litt melk. Pisk godt og la sausen tykne litt  mellom hvert påfyll av melk.

Bland inn noe spiseskjeer salsa i sausen. Begynn med et par, og smake deg frem.

Du kan bruke både kjøpesalsa, eller en hjemmelaget en.

Har du rester av kjøtt må du ha det i sausen til den er gjennomvarm.

Server sammen med pastaen.

#pasta #pastasalsa #salsarester #tacorester #spagetti #bechamelssaus #bechamel  

  

 

  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg