Når sola og grillen kommer fram, må det være potetsalaten som er Norges mest populære tilbehør. Og her på bloggen har jeg tidligere lagt ut tre forskjellige typer potetsalat som er deilige å bruke. Men jeg tror jeg må plusse på min nye favoritt. Denne er også kremet, men med litt andre smaker.
Helt nydelig synes jeg den var, så det er bare å fyre opp grillen.
Nok til 4 som tilbehør
Fra kjøkkenbenk til hagebord, ca 30-40 minutter. Men den kan med fordel stå å trekke litt i kjøleskap før dere skal spise – da blir den enda bedre.
Dette trenger du
1 kg nypoteter, amandinepoteter, eller andre små partypoteter med kort koketid som skal spises med skallet på
1,5 dl creme fraiche
1 pose majones (ca 160 gram)
1/2 – 1 bunt vårløk
1-2 never finhakket persille
saften av 1/2 lime
1 ts salt
1 ts sukker
1/2 ts pepper
Slik gjør du
Kok potetene etter anvisning på pakka, og del dem i to etter kokingen.
Bland creme fraiche, majones, lime, salt, pepper og sukker i en mindre bolle.
Vend denne blandingen inn sammen med potetene.
Finhakk så mye vårløk og persille som du vil ha og vend dette også inn i potetsalaten.
La gjerne potetsalaten stå fra en halvtime til et par timer i kjøleskap hvis du har anledning. Da trekker de gode smakene inn i potetene, og de blir bare enda bedre.
Server herligheten på et penere fat og kos deg!
#potetsalat #grillmat #tilbehør #salat #sommermat
Cialis Spedizione Contrassegno Generic Antabuse Disulfiram Kamagra Viagra Te Koop [url=http://buyoxys.com]levitra professional[/url] Viagra Lauft Aus Priligy Es Eficaz