Lettvint remulade

Remulade er deilig til fisk. Denne oppskriften er en enkel og lettvint variant som du lager i en fei. Passer ypperlig til f.eks fish n’chips.

Nok til et stort glass

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 5-10 minutter

Dette trenger du

1,5 dl kremfløte
1 pose majones (ca 160 gram)
12 skiver sylteagurk
2-3 ss av laken fra sylteagurkene
1/2 ts salt
1/2 tspepper
1 ss finhakket kapers om du vil

Slik gjør du 

Pisk kremfløten stiv.

Bland inn majones i kremen.

Hakk sylteagurker opp i små biter og ha i sammen med krem og majones.

Ha også i kapers hvis du vil ha med det.

Bland godt og smak til med salt, pepper og litt av laken til sylteagurken.

La stå kaldt til det skal serveres.

 

#remulade #lettvintremulade #enkelremulade #tilbehør

2 kommentarer
    1. Linda M: Et par dager i kjøleskapet kan den nok klare, men den er jo ikke tilsatt noen konserveringsmidler, så den holder ikke noe særlig lenger enn det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg