Panchilada

Noen resteretter ligner litt på den opprinnelige retten, sånn som f.eks. pytt i panne. Mens noen resteretter blir til noe helt, helt annet.

Sånn som denne. Pannekaker igjen? Hvis du ikke vil bruke de til lunsjmat neste dag, kan du f.eks. lage panchiladas. Det er enkelt, det. Du trenger litt ferdigstekt kyllingkjøtt, tomatsaus, mais og jalapenos. Rull fyllet inn i pannekakene, og gratiner dem med ost oppå. Vips, så har du panchiladas!

Dette trenger du

pannekaker
tomatsaus (en pizza eller pastavariant)
jalapenos
mais
kyllingkjøtt, f.eks. fra ferdiggrillet kylling
ost

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader.

Rens kyllingen, eller stek eventuelt biter av filet eller bryst.

Bland sammen kjøttet med tomatsaus, så mye jalapenos du vil ha, og så mye mais du vil ha.

Sånn.

Rull fyllet inn i pannekaker, og legg de tett i tett i en større ildfast form, eller flere små.

Dryss ost opp, og stek midt i ovnen på 200 grader til osten er boblete og brunflekkete. 10-15 minutter bør holde.

Rest er best, ingen protest!

 

#panchiladas #pannekaker #enchiladas #texmex #restemat #leftovers 

 

   

5 kommentarer

Siste innlegg