En frittatta er en italiensk omelett, og den kan du egentlig fylle med hva du vil. Kjøtt, bacon, kylling, oster og ulike grønnsaker.
Har du middagsrester er det mange type rester som kan egne seg i en frittatta. Her har jeg den ene dagen laget en Enkel Carbonara, og neste dag ble restene til en Carbonara Frittatta.
Hvis du syns det litt lite igjen, kan du fylle på med f.eks. snarkokt makaroni, erter og litt bacon. Dryss på litt parmesan og eventuelt noen ferske urter, og server med en salat og litt godt brød.
Nok til 4
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 25 minutter.
Dette trenger du
Rester nok til å fylle en vanlig stekepanne halvveis eller trekvart opp til kanten.
7-8 egg
7-8 ss vann
litt salt & pepper
brød
salat
Slik gjør du
Dette var restene jeg hadde. Enkel carbonara med kjøttdeig av svin, bacon og erter.
Sett stekeovnen på 200 grader, og sett stekepanna på middels varme.
Pisk sammen egg og vann til det skummer. 1 ss vann per egg. Ha i 1/2 ts salt, og 1/2 ts pepper.
Hell restene i stekepanna, og hell eggeblandingen over. Trykk litt ned med stekespaden så overflaten blir jevn.
Stek i ca 5-10 min til det begynner å størkne. Sett stekepanna i ovnen og etterstek i i 5-10 min til den er gjennomstekt.
Dryss gjerne på litt ost og /eller urter hvis du har.
Gammel moro i ny og veldig fin drakt!
#omelett #frittatta #carbonara #mat #oppskrift #middag #restemat
Levamisole Online Pharmacy24 [url=http://buycial.com]cialis without a doctor’s prescription[/url] Propecia Impasto Levitra Racconti Buy Valacyclovir Dosage For Shingles