Friterte mandler

Jeg satt igjen med et ganske bra overskuddlager med mandler etter jul. Jeg hadde en del bakeplaner som det rett og slett ikke ble noe av. Men mandler er en kjempeenkel og fin snacks – så de fikk bein å gå på ganske raskt nå over nytt år.

Du kan rett og slett skålde dem, og fritere dem i stekepanna. Så er det bare litt salt som skal til før du har en veldig god, veldig billig og veldig enkel snacks å sette på bordet. Bare se her:

Dette trenger du

mandler
olje som egner seg til frityr, f.eks. solsikke- eller rapsolje.
salt

Slik gjør du

Ha mandlene i kokende vann et par minutter.

Avkjøl litt, og popp dem ut av skallet sitt.

Det er lett som en plett.

Så kan du bruke stekepanne eller gryte med tykk bunn.

Ha olje i på middels høy varme.

Friter mandlene til de blir gylne og fine.

Snu litt underveis, det tar ikke så mange minuttene før de er ferdige.

Legg på tørkepapir, salte etter smak.

Det er pene, gode mandlene sine, det.:)

#mandler #fritertemandler #saltemandler #snacks

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg