Friterte mandler

Jeg satt igjen med et ganske bra overskuddlager med mandler etter jul. Jeg hadde en del bakeplaner som det rett og slett ikke ble noe av. Men mandler er en kjempeenkel og fin snacks – så de fikk bein å gå på ganske raskt nå over nytt år.

Du kan rett og slett skålde dem, og fritere dem i stekepanna. Så er det bare litt salt som skal til før du har en veldig god, veldig billig og veldig enkel snacks å sette på bordet. Bare se her:

Dette trenger du

mandler
olje som egner seg til frityr, f.eks. solsikke- eller rapsolje.
salt

Slik gjør du

Ha mandlene i kokende vann et par minutter.

Avkjøl litt, og popp dem ut av skallet sitt.

Det er lett som en plett.

Så kan du bruke stekepanne eller gryte med tykk bunn.

Ha olje i på middels høy varme.

Friter mandlene til de blir gylne og fine.

Snu litt underveis, det tar ikke så mange minuttene før de er ferdige.

Legg på tørkepapir, salte etter smak.

Det er pene, gode mandlene sine, det.:)

#mandler #fritertemandler #saltemandler #snacks

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 748

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top