Hummercocktail

Høst er skalldyr. Når det kommer til skalldyr er jeg vilt begeistret for gode, ferske reker –  og kunne egentlig klart meg med det. Men så var det denne hummeren, da. Den er jo rett og slett fantastisk god. Men grisedyr!

Så da er det fint å kunne bruke f.eks. en hummer til forrett til flere, så trenger du ikke så mye. Og blir det for vanskelig å få tak i – eller for dyrt – så kan du bytte den ut med reker.

Uansett om du lander på hummer eller reker – eller en blanding – denne smaker digg!

       

Nok til 4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 10-15 minutter.

Dette trenger du

1 stor hummer
1/2 mango
1/2 avokado
1 lime
noe isbergsalat
dill
8 ss yoghurt naturelle
1 ss lettrømme
4 dråper tabasco

Slik gjør du det

Rens hummeren. Kutt mango og avokado i smått og bland med limejuice og litt revet limeskall. Bland yoghurt, rømme og tabasco til en dressing.  

Legg isbergsalat i bunnen av skålene.

Ha i hummerkjøtt. 

Ha på dressingen. Spar litt til toppen.

 

Så har du på mango/avokado/lime-blandingen, før du topper med resten av dressingen og litt dill.

NAM!

Hos meg finner du helt vanlig mat. Enkle og gode retter som alle kan klare å lage. Overlat trøflene til kokkene, og kos deg på kjøkkenet!
Posts created 749

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top