Hummercocktail

Høst er skalldyr. Når det kommer til skalldyr er jeg vilt begeistret for gode, ferske reker –  og kunne egentlig klart meg med det. Men så var det denne hummeren, da. Den er jo rett og slett fantastisk god. Men grisedyr!

Så da er det fint å kunne bruke f.eks. en hummer til forrett til flere, så trenger du ikke så mye. Og blir det for vanskelig å få tak i – eller for dyrt – så kan du bytte den ut med reker.

Uansett om du lander på hummer eller reker – eller en blanding – denne smaker digg!

       

Nok til 4

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 10-15 minutter.

Dette trenger du

1 stor hummer
1/2 mango
1/2 avokado
1 lime
noe isbergsalat
dill
8 ss yoghurt naturelle
1 ss lettrømme
4 dråper tabasco

Slik gjør du det

Rens hummeren. Kutt mango og avokado i smått og bland med limejuice og litt revet limeskall. Bland yoghurt, rømme og tabasco til en dressing.  

Legg isbergsalat i bunnen av skålene.

Ha i hummerkjøtt. 

Ha på dressingen. Spar litt til toppen.

 

Så har du på mango/avokado/lime-blandingen, før du topper med resten av dressingen og litt dill.

NAM!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg